NEVŞEHİR / MERKEZ - Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Şbt

İl rehberlik koordinatörü ve imam hatip okullarında görev yapan HEDEF YKS koordinatörleri ile HEDEF YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Okul Rehber Öğretmeni Seda YILMAZ tarafından öğrencilerimizin sınavlarda motivasyon ve başarılarının arttırılması için test çözme teknikleri anlatıldı.

Şbt

Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında okul rehberlik servisi iş birliği ile Dahiliye Uzmanı Dr. Suna KALKAN ve Hemşire Emel MIHÇI ile sağlık hizmetleri alanında öğrencilere bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okul Rehber Öğretmeni Seda YILMAZ YKS sınavı hakkında biliglendirme yaptıktan sonra, öğrencilerin denemeleri ile ilgili sınıf rehber öğretmeni ile beraber analizini gerçekleştirdi.. Bu nedenle deneme sınavlarında yanlış yaptığımız veyaboş bıraktığımız sorulara üzülmek yerine doğru değerlendirmek bize çok önemli faydalar sağlayacaktır.Okul rehber öğretmeni Seda YILMAZ deneme sınavları ile ilgili genel bilgilendirme yaptı,  öğrencilerin Yaptığı her yanlış soru bizi doğruya götürecek birer anahtar olduğu ancak , yapılan  yanlış soruların  takipçisi olmaları gerektiği vurgulandı. Yanlış yapılan veya boş bırakılan soruları acaba neden doğru yapamadılar diye düşünmeleri gerektiği anlatıldı.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Seda YILMAZ tarafından Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Ara

2024 YKS sınavına hazırlık çalışmaları kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize motisvasyon sağlaması ve geleceğe yönelik hedeflerini belirleme konusunda ışık tutacak bir yol göstermeleri için Ankara gezimizi gerçekleştirdik.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılında 12. sınıflara yönelik uygulayacağımız deneme sınavları takvimimiz hazırlanmıştır.

Deneme Takvimi Linki

Veli ve Öğrencilerimize Hedef YKS konusunda bilgilendirme çalışması yapıldı.

Hedef YKS Kapsamında 2023-2024 Eğitim öğretim yılnda yapılacak çalışmalarımız.